! Printables for Preschoolers from $1 ! CLICK NOW!

Őszi dekorációk az óvodai csoportban

Mia Lipa
Őszi dekorációk az óvodai csoportban

Őszi dekorációk az óvodai csoportban

Őszi dekorációt készítettünk az óvodában a gyerekekkel. Barna csomagolópapírból és az összegyűjtött színes falevelekből ragasztással. Az A3 méretű csomagolópapírt összegyűrtük, a hosszabbik oldalát bevagdostuk ollóval, majd megcsavargattuk előbb a fa törzsét kialakítva, majd az ágakat.

Ezután az előző héten összegyűjtött leveleket, melyeket lenyomtatva kissé megszárítottunk ráragasztottuk az egyes ágakra. A fának arcot is készítettünk. Ehhez szintén előre gyűjtött őszi terméseket használtunk, makkot, csipkebogyót és apró berkenyebogyókat. A makk kalapkájából lett a fánk szeme és orra, a bogyókból alakítottuk ki a száját.

A másik alkotásunk a körtéből és szőlőből készült süni. A süni testét adja a körte, tüskéit rövid fapálcikára fűzött szőlőszemek alkotják, az orra és a szeme pedig szegfűszeg. Ezt a díszt elkészülte után lefotóztuk és csak rövid ideig tároltuk, uzsonnára jóízűen elfogysztották a gyerekek.

Related Posts:

ŐSZI FESZTIVÁLŐSZI FESZTIVÁL Magyarország Túrkeve város óvodájában, egy Ősz köszöntő ünnep néhány kiemelkedő pillanata megörökítve. Közösen készültünk...

Themes:
Author:
Őszi dekorációk az óvodai csoportban
August 19, 2022
+25Vote! Vote!
Comments:
Comments: 1.
Register to view comments