! Printables for Preschoolers from $1 ! CLICK NOW!

Brăduț realizat din fâșii de hârtie

Rosca Mihaela Cristina
Brăduț realizat din fâșii de hârtie

Brăduț realizat din fâșii de hârtie

Crăciunul este sărbătoarea cea mai frumoasă din an, plină de tradiții și obiceiuri strămoșești. Una dintre aceste tradiții este legată de împodobirea bradului, care se realizează în seara de Ajun. La grădiniță încercăm să insuflăm copiilor dragostea pentru tradițiile și obiceiurile țării noastre, îi învățăm să le acorde importanța meritată, explicându-le în primul rând semnificația fiecăreia în parte.

Anul acesta, deși pandemia ne-a ținut la distanță, am realizat o frumoasă activitate practică în apropierea Crăciunului, și anume Brăduțul din fâșii de hârtie. Pentru aceasta am avut nevoie de carton maro deschis, carton verde, hârtie galbenă, maro închis.

Pentru început, am realizat fâșii de hârtie de aceeași grosime, dar de lungimi diferite, pe care le-am așezat pe coala cafenie (baza lucrării, de la cea mai lungă la cea mai scurtă, ordonate de jos în sus. Pentru vârful brăduțului, am folosit hârtie galbenă, din care am realizat o steluță.

Related Posts:

Brad realizat prin amprentare cu furculițaBrad realizat prin amprentare cu furculița Pentru tema „Braduleț, brăduț drăguț!” am decis să realizăm împreună un brăduț cu ajutorul tehnicii „amprentării”....

Themes:
Author:
Brăduț realizat din fâșii de hârtie
April 8, 2021
+25Vote! Vote!
Comments:
Comments: 1.
Register to view comments