! Printables for Preschoolers from $1 ! CLICK NOW!

Ferma de animale- lucrare colectivă

Rosca Mihaela Cristina
Ferma de animale- lucrare colectivă

Ferma de animale- lucrare colectivă

O temă ce le place preșcolarilor foarte mult, este cea legată de animalele care trăiesc la fermă sau în curtea bunicilor. Sunt fascinați să afle cât mai multe lucruri despre ceea ce le place animalelor să mănânce, ce activități preferă, ce foloase aduc omului.

Pentru că mulți copii nu au șansa de a vedea animalele în realitate, neavând bunici, am hotărât să aducem ferma în clasa noastră, realizând-o cu mâinile noastre. Materialele folosite au fost: polistiren (pe care l-am folosit ca bază pentru lucrarea colectivă, hârtie gofrată verde (cu care am îmbrăcat placa de polistiren, siluete imprimate pe carton alb, foarfece, lipici solid, bandă dublu adezivă, scobitori. Fiecare copil a primit câte o siluetă a unui animal domestic (aleatoriu, pe care a avut-o de colorat, de decupat și de ansamblat, conform modelului prezentat de educatoare. La final, animpluțele tuturor copiilor au fost adunate și fixate cu scobitori pe placa de polistiren.

Related Posts:

La ferma - mathLa ferma - math La activitatea de matematica de vineri de la grupa mare ne-am jucat cu animalele de la ferma (curcani, magarusi, catei, puisori, cocosi,...

Themes:
Author:
Ferma de animale- lucrare colectivă
April 10, 2021
+25Vote! Vote!
Comments:
Comments: 1.
Register to view comments