! Printables for Preschoolers from $1 ! CLICK NOW!

Fulg de nea- colaj

Rosca Mihaela Cristina
Fulg de nea- colaj

Fulg de nea- colaj

Copiii sunt foarte curioși în ceea ce privește modalitatea prin care se formează fulgii de nea și de formele pe care aceștia le pot avea. De aceea, am încercat să realizăm un fulgușor, după ce ne-am jucat cu lupa și am observat infinitele forme pe care le pot avea fulgii.

Pentru această activitate am avut nevoie de: fișa suport având conturul fulgului de nea, hârtie albastră, foarfece, lipici.

Copilașii au tăiat bucăți mici de hârtie albastră, pe care le-au lipit cu mare atenție pe planșa suport, astfel încât la final să obțină un fulg albastru.

Hârtia putea fi și ruptă, nu neapărat tăiată. Fiecare copil a avut de ales între a rupe și a tăia hârtia. De asemenea, pentru lipit au folosit fie lipici solid, fie aracet, tot la alegere. Au fost foarte încântați de reușita lor. Clasa noastră s-a umplut de fulgi, chiar dacă afară iarna nu a fost atât de darnică.

Related Posts:

Peisaj de iarnă- colajPeisaj de iarnă- colaj Iarna, anotimpul feeriei, a țipetelor de copii bucuroși, fericiți, a surprizelor, a cadourilor mult așteptate, a colindelor și sunetelor...

Coifuri aniversare- colajCoifuri aniversare- colaj Copiii sunt deschiși și dornici să desfășoare activități la grădiniță, și-au format o rutină în ceea ce privește tipurile...

Themes:
Author:
Fulg de nea- colaj
April 9, 2021
+26Vote! Vote!
Comments:
Comments: 1.
Register to view comments